راه اندازی شبکه یک شرکت | کیا رایانه پرداز فاطر

راه اندازی شبکه یک شرکت | کیا رایانه پرداز فاطر


فهرست مطالب

مراحل ویژه راه اندازی شبکه شرکت !

ایجاد یک شمای کلی از محل راه اندازی شبکه

از شبکه راه اندازی شده چه انتظاری دارید؟

هزینه مورد نظر جهت راه اندازی شبکه شرکت !

خرید تجهیزات شبکه مورد نظر خود!

کابل کشی خود را استاندارد کنید!

پیکر بندی کردن تجهیزات شبکه !

شبکه پسیو باید تست شود!

ایجاد دامنه مخصوص برای شرکت و نرم افزار های مربوط به آن!

در نهایت شبکه ی راه اندازی شده را تست می کنیم!

منظور از تحقیق در مورد راه اندازی شبکه کامپیوتری چیست؟

راه اندازی شبکه یک شرکت اولین اقدامی است که توسط کمپانی خدمات شبکه ای انجام می گیرد. در این مقاله قصد داریم تا در مورد شبکه و مراحل نصب و راه اندازی آن صحبت کنیم. برای راه اندازی شبکه در یک شرکت نیاز به داشتن دانش و اطلاعات کافی در زمینه پسیو و اکتیو می باشد. همچنین به منظور نصب و راه اندازی شبکه در سازمان خود نیاز به ابزار و وسیله های مخصوصی دارید. که در ابتدا باید نسبت به تهیه آن ها اقدام کنید. از جمله این وسایل عبارت است از کابل ، مودم ، رایانه ، رک ، سرور ، پچ پنل ، سوییچ ، پچ کورد و غیره. تمامی این وسایل جهت راه اندازی شبکه مورد نیاز است. معمولا شرکت های ارائه دهنده خدمات شبکه ای تمامی این ابزار ها را در قالب تجهیزات شبکه به فروش می رسانند.

شرکت کیا رایانه پرداز فاطر نیز با داشتن بیش از 10 سال تجربه در زمینه it به جهت ارائه خدمات شبکه با کیفیت تمامی این محصولات شبکه ای را به فروش می رساند. شما عزیزان می توانید به منظور دیدن محصولات شرکت و اطلاع از هزینه آن به فروشگاه کیا رایانه پرداز فاطر مراجعه نمایید.

مراحل ویژه راه اندازی شبکه یک شرکت !

راه اندازی شبکه در یک شرکت بزرگ یا کوچک نیازمند یک سری اقدامات می باشد که در این مقاله قصد داریم راجب آن توضیح دهیم. قبل از آن باید بدانید که شبکه چیست و چه کاربرد هایی برای ما دارد؟ شبکه یا همان it فضایی ابری می باشد که می توان به وسیله آن اطلاعات و دیتا های مهم را به صورت امنیتی ذخیره کرد و یا این که به جهت انتقال سریع داده ها بین تمامی کاربران و سیستم هایی که به آن متصل هشتند می توان از شبکه بهره برد. در واقع شبکه یک پل ارتباطی بین سرور با تمامی کامپیوتر ها و رایانه های شخصی کارکنان آن شرکت می باشد. که بتوانند با سرعت زیاد و در در کوتاه ترین زمان اطلاعات مهم و مورد نیاز خود را ذخیره و یا انتقال دهند. در ادامه با مراحل راه اندازی آن آشنا می شویم:

راه اندازی شبکه یک شرکت | کیا رایانه پرداز فاطر

1.      ایجاد یک شمای کلی از محل راه اندازی شبکه

در مرحله اول باید یک نقشه ای به جهت نصب شبکه ی خود داشته باشید. نقشه ی طراحی شده باید شامل شمای کلی از مکان قرار گیری و راه اندازی شبکه یک شرکت و همچنین زیرساخت های آن داشته باشد. برای مثال در ابتدا مشخص کنید چه تعداد اتاق ، کاربر و رایانه دارید. همچنین مکانی که قصد دارید تجهیزات شبکه خود را آنجا قرار دهید مشخص کنید. لازم به ذکر است که مکان در نظر گرفته از دسترس عموم خارج باشد.

2.      از شبکه راه اندازی شده چه انتظاری دارید؟

در این مرحله باید بدانید که برای چه هدفی می خواهید در شرکت خود شبکه راه اندازی کنید. سرعت و امنیت شبکه در اینجا حائز اهمیت است. برای مثال اگر که شرکت کوچکی دارید و کار سنگینی با شبکه ندارید می توانید از مودم adsl و کابل upd استفاده کنید. اما در صورتی که شرکت بزرگی دارید و نیاز به استفاده از شبکه گسترده تری دارید می توانید از شبکه با پهنای باند بالاتر و کابل قوی تر استفاده کنید.

3.      هزینه مورد نظر جهت راه اندازی شبکه یک شرکت !

مرحله سوم اطلاع از نرخ هزینه مورد نیاز راه اندازی شبکه می باشد. ابتدا باید مشخص کنید که چه مقدار هزینه مد نظرتان است و برآورد کنید که با این میزان هزینه چه نوع تجهیزات شبکه ای را می توانید خریداری کنید. پس از آن می توانید اقدام به خرید تجهیزات مورد نیاز خود کنید.

4.      خرید تجهیزات شبکه مورد نظر خود!

از انواع تجهیزات مربوط به شبکه می توان به مودم یا روتر ، سوییچ ، پرینتر شبکه ، رک و سرور می باشد.

  • مودم ها وسیله های سخت افزاری هستند که جهت برقراری و ایجاد اینترنت می توان از آن ها استفاده کرد. مودم ها به دو صورت adsl که برای شبکه های کوچکتر مورد استفاده قرار می گیرند و مودم های میکروتیک که به منظور استفاده در شبکه های بزرگ بهره برده می شود.
  • سوییچ ها وسیله هایی هستند که می توانند همانند سه راهی برق تمامی دستگاه ها را به هم وصل کنند و در اصل پل ارتباطی میان سرور و کامپیوتر باشند.
  • پرینتر ها نیز می تواند در زمان راه اندازی شبکه یک شرکت به آن وصل شود و با اتصال به کامپیوتر های همه ی کاربران شرایط را برای پرینت گرفتن تمامی کارکنان فراهم کند.
  • سرور ها به سخت افزاری می گویند که می تواند تمام نرم افزارهای مورد نیاز یک شرکت مانند حسابداری و اتوماسیون را در فضای مجازی خود به صورت یک جا ذخیره کند. در این صورت میزان هزینه استفاده از این نرم افزار ها بسیار کاهش می یابد.
  • رک نیز یک محفظه ای هست که در آن تمامی تجهیزات شبکه نگهداری می شود. رک ها هزینه ی زیادی دارند ولی به جهت نگهداری تجهیزات و جلوگیری از خرابی آن ها می توان از رک استفاده کرد. رک ها مدل های مختلفی دارند و به صورت ایستاده یا دیواری و در سایز های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.

5.      کابل کشی خود را استاندارد کنید!

بهتر است که در زمان راه اندازی شبکه کابل کشی آن را به صورت استاندارد انجام دهید. تا شبکه ای با کیفیت و با سرعت بالا داشته باشید.

6.      پیکر بندی کردن تجهیزات شبکه !

پس از خرید تجهیزات نوبت به پیکربندی آن ها می رسد. در واقع تمامی تجهیزات سخت افزاری شبکه باید تنظیمات نرم افزاری بر روی آن ها صورت بگیرد تا بتوانند به درستی در کنار هم و باهم کار کنند.

7.      شبکه پسیو باید تست شود!

زمانی که جهت راه اندازی شبکه یک شرکت تجهیزات it را پیکر بندی کردید باید درستی کارکرد آن ها را تست کنید. تجهیزات پسیو شبکه مانند سوییچ ، کابل و روتر اگر که به درستی کار نکنند و اختلالی در آن ها وجود داشته باشد باید حتما مشکل آن ها برطرف شود. این کار توسط تستر شبکه صورت می گیرد.

8.      ایجاد دامنه مخصوص برای شرکت و نرم افزار های مربوط به آن!

زمانی که شبکه ای را در شرکت خود راه اندازی کردید باید دامنه ای برای آن در نظر بگیرید این کار موجب می شود که سطح دسترسی کاربران شرکت قابل کنترل باشد. و برای آن ها ها بخش هایی تعریف کنید. این کار باعث می شود که کنترل شما نسبت به سیستم و شبکه افزایش و همچنین امنیت آن نیز بیشتر شود. از سری نرم افزار های مهم برای شرکت می توان به نرم افزار حسابداری ، اتوماسیون ، فایروال ، سیستم بکاپ شبکه و غیره اشاره کرد.

9.      در نهایت شبکه ی راه اندازی شده را تست می کنیم!

در آخر باید شبکه به صورت کامل مورد ارزیابی قرار گیرد. این کار به این جهت می باشد که تمام اشکالات و اختلالات آن پیدا و رفع شود.

راه اندازی شبکه یک شرکت | کیا رایانه پرداز فاطر

منظور از تحقیق در مورد راه اندازی شبکه کامپیوتری چیست؟

جهت راه اندازی شبکه یک شرکت باید اقداماتی صورت گیرد که در بالا به این اقدامات به صورت اختصاری اشاره شد. شبکه های کامپیوتری موجب افزایش و رونق درامد و مشاغل می شود. شرکت krpfater با بهره بردن از با مهارت ترین تیم حرفه ای توانسته در زمینه نصب و راه اندازی شبکه و همچنین پشتیبانی از آن حرف اول را در بین رقیبان خود بزند. شرکت ما در بین شرکت های هم رده خود بهترین خدمات را به مشتریانش ارائه می کند. از جمله این خدمات می توان به خدمات پشتیبانی شبکه پس از راه اندازی آن اشاره کرد. خدمات نگهداری شبکه نیز همزمان با پشتیبانی از جمله این خدمات هستند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *