تجهیزات فیبر نوری | کیا رایانه پرداز فاطر

تجهیزات فیبر نوری | کیا رایانه پرداز فاطر | krpfater


تجهیزات فیبر نوری به آن دسته از محصولاتی اطلاق می شود که در زمان راه اندازی و نصب زیرساخت های شبکه از آن ها استفاده می شود. با افزایش روند استفاده از زیرساخت های شبکه ی فیبر نوری تولید کنندگانی که در زمینه تولید و عرضه این تجهیزات فعالیت دارند در صددند که بهترین و با کیفیت ترین تجهیزات خود را روانه بازار کنند. از این تجهیزات در بخش پسیو شبکه استفاده می شود. استفاده از فیبر های نوری کاربرد های بسیاری دارد. در این مقاله قصد داریم در مورد تجهیزات پسیو فیبر نوری و نحوه ی کابل کشی آن ها سخن بگوییم. هچنین شما می توانید با مراجعه به فروشگاه کیا رایانه پرداز فاطر از محصولات ما دیدن نمائید.

فهرست مطالب

انواع تجهیزات فیبر و کاربرد های هرکدام!

باکس های FAT ، OCDF و OTO

اسپلیتر در تجهیزات فیبر

کریمپ حرارتی

پچ پنل

پچ کورد

مفصل

پیگتیل

کیبل منیجمنت

فست کانکتور

آداپتور

کاست

تجهیزات فیبر و مراحل کابل کشی آن!

تفاوت کابل کشی زمینی و هوایی در چیست؟

قیمت کابل کشی فیبر چگونه محاسبه می شود؟

آنچه در این مقاله گذشت….

انواع تجهیزات فیبر نوری و کاربرد های هرکدام!

فیبر نوری دارای تجهیزات به خصوصی می باشد که در ادامه به معرفی هر کدام از آن ها می پردازیم.

  • باکس های FAT ، OCDF و OTO
  • اسپلیتر ها
  • کریمپ حرارتی
  • پچ پنل
  • پچ کورد
  • مفصل
  • پیگتل
  • کیبل منیجمنت
  • فست کانکتور
  • آداپتور
  • کاست

باکس های FAT ، OCDF و OTO

باکس های فیبر نوری در دو مدل Indoor و Outdoor دسته بندی می شوند. این باکس ها از 2 تا 48 پورت می باشند. از دیگر ویژگی این باکس ها داشتن سطح های مختلفی به منظور قرار گرفتن اسپیلیتر و مدیریت کابل ها ، اتصالات ، محل ورود و خروج کابل های فیبر نوری می باشند.

اسپلیتر در تجهیزات فیبر نوری

اسپلیتر فیبر نوری از جمله تجهیزات بسیار مهمی می باشد که از آن ها به جهت تقسیم کردن سیگنال های فیبر نوری به دو یا چند سیگنال استفاده می شود. در اصل به صورت کلیکاربرد اسپلیتر ها تبدیل کردن سیگنال ها به چن سیگنال می باشد.

تجهیزات فیبر نوری | کیا رایانه پرداز فاطر

کریمپ حرارتی

کریمپ حرارتی وسیله ایست که توسط آن نقطه ی جوش فیبر نوری محافظت می شود. این وسیله از دو تیوپ شفاف تشکیل شده است که هین امر سبب می شود نقطه ی جوش به آسانی قابل دیدن باشد.

پچ پنل

پچ پنل ها انواع مختلفی دارند و بر اساس نوع آداپتور دسته بندی می شوند. آداپتورهایی که داخل پچ پنل قرار می گیرند به نوع های مختاف LC ، FC و SC و Simplex و Duplex هستند. معمولا آداپتور های درون پچ پنل تفاوتی باهم ندارند اما اگر از بیش از یک نوع کانکتور استفاده شود باید از پچ پنل هایی با آداپتور هایپرید استفاده کرد.

پچ کورد

پچ کورد ها به کابل هایی می گویند که دو سمت آن ها به کانکتور متصل می شود. کانکتور های متصل به پچ کورد سبب ایجاد اتصال و استفاده سریع از پچ کورد ها می شود. پچ کورد های موجود در تجهیزات فیبر نوری امنیت بسیاری دارند و در سرور ها برای وصل شدن تجهیزات به هم دیگر استفاده می شوند.

مفصل در تجهیزات فیبر نوری

از مفصل ها به جهت استفاده در خاک و یا داکت و هوا استفاده می شود. مفصل ها در دو دسته افقی و عمودی تقسیم بندی می شوند. مفصل های افقی از دو ورودی و خروجی تشکیل شده اند و در زیرساخت های شبکه از آن ها استفاده می شود.

پیگتیل

برای این که بتوان از طریق فیوژن به کابل های فیبر نوری پایان داد از پیگتیل های فیبر نوری استفاده می شود. این نوع پیگتیل ها دارای دو سر کانکتور و سر دیگر آن در داخل پچ پنل قرار گرفته می شود.

کیبل منیجمنت

از این وسیله به جهت دسته بندی کردن کابل ها استفاده می شود. که در این صورت کار کردن در داخل رک راحت تر می شود. اگر که کابل ها در داخل رک به درستی دسته بندی نشوند نمی توان به راحتی تعمیرات شبکه را انجام داد.

فست کانکتور

از فست کانکتور های موجود در تجهیزات فیبر نوری می توان به منظور تست شبکه های منتقل کننده ی نور استفاده کرد. همچنین این تجهیزات می توانند اتصال فیبر را در زمان بسیار کمی ایجاد کنند. فست کانکتور ها در دو دسته بدون فیبر و با فیبر دسته بندی می شوند.

آداپتور

Adaptor از دیگر تجهیزات پسیو می باشند که به عنوان واسطی بین کانکتور ها عمل می کنند و می توانند آن ها را به هم وصل کنند. آداپتور ها انواع مختلفی دارند و می توان به FC  ، LC و SC اشاره کرد. معمولا عملکرد آداپتور ها یکسان می باشد. و قادرند از کانکتور های متفاوت پشتیبانی کنند. البته آداپتور ها بسته به نوع کانکتور در دو نوع Simplex و Duplex وجود دارند. این آداپتور ها معمولا در داخل پچ پنل باکس های فیبر و کاست قرار می گیرند.

کاست

کاست ها به تجهیزاتی گفته می شود که محل قرار گیری فیبر های نوری فیوژن شده می باشند. از این کاست ها می توان در پچ پنل ، باکس ها و مفصل ها بهره گرفت. بدنه ی این کاست ها بسیار سبک بوده و مقاومت بالایی دارند. همچنین ظرفیت آن ها از 12 تا 24 کر متغیر است.

تجهیزات فیبر نوری | کیا رایانه پرداز فاطر

تجهیزات فیبر نوری و مراحل کابل کشی آن!

همانطور که میدانید کابل فیبر نوری نوعی رشته های نازکی می باشد و ضخامت بسیار کمی دارد. زمانی که این رشته های نوری کنار هم قرار می گیرند کابل های فیبر نوری را تشکیل می دهند. سیگنال های شبکه توسط این رشته ها با سرعت نور انتقال می یابند. از دیگر مزیت های آن می توان به این اشاره کرد که کابل های نوری می توانند فاصله های طولانی ، و پهنای باند گسترده و هزینه ی بسیار کمی داشته باشند. معمولا کابل شی فیبر به دو روش قابل انجام است. کابل کشی می تواند داخل ساختمان و یا خارج ساختمان صورت کیرد. همچنین کابل های فیبر نوری به صورت زمینی و هوایی نصب می شوند و این موضوع بسته به موقعیت ساختمان مورد نظر متفاوت است.

تفاوت کابل کشی زمینی و هوایی در چیست؟

کابل های فیبر نوری هم به صورت زمینی و هم هوایی کشیده می شوند. در نوع زمینی کابل ها باید از زیر زمین عبور داده شوند و این کار نیاز به دقت بسیاری دارد چراکه فیبر هایی که در دسته تجهیزات فیبر نوری می باشند بسیار ظزیف و حساس هستند. البته این کابل ها به دلیل این که به این منظور ساخته شده اند می توانند فشار بسیار بالایی را نیز تحمل کنند. از روش هوایی معمولا در ساختمان هایی که نمی توان در آن ها از کابل کشی زمینی استفاده کرد بهره گرفته می شود.

قیمت کابل کشی تجهیزات فیبر نوری چگونه محاسبه می شود؟

احتمالا این سوال برای همه پیش می آید که هزینه محاسبه کابل کشی به چه صورت است؟ در ادامه باید گفت که هزینه کابل ها به عوامل مختلفی واسته است. برای مثال می توان به موقعیت ، متراژ و تجهیزات ساختمان مد نظر اشاره کرد. به همین دلیل نمیتوان استعلام قیمت دقیقی را بیان کرد.

آنچه در این مقاله گذشت….

تجهیزات فیبر نوری از دسته تجهیزات پرکاربردی هستند که در شرکت کیا رایانه پرداز فاطر به فروش می رسند. این تجهیزات هر کدام کاربرد به خصوص خود را دارند و به منظور کیفیت در کابل کشی فیبر ها بسته به کاربردشان می توان از هرکدام بهره برد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *